Urban Age İstanbul yarışması kapsamında Engelleri Kaldır Hareketi şehir planlama ekibi tarafından gerçekleştirilen iyileştirme proje günlüğüdür.

9 Eylül 2009 Çarşamba

Renovatio İstanbul Sekizinci Gün

Farkındalık kampanyamız kapsamında basılan tişörtlerimiz geldi. Tişörtlerimizin sadece internet üzerinden satışı yapılırken, bugün City’s alışveriş merkezinde de satılması adına görüşmelerimiz oldu.

Projemiz hakkında toplantılar yaparak durumumuzu gözden geçirdik. Sponsorluk için; görüştüğümüz ve görüşmemiz gereken firmaları, ihtiyacımız olan malzeme listesini, daha kapsamlı bilgi alarak gerçekleştirmemiz gereken uygulamaları, proje başvurusu için gereken referansları yeniden gözden geçirdik. Planlı bir şekilde ilerleyerek projemizi en iyi şekilde hayata geçirme arzusundayız.

Engelliler için yapılması gereken hidrolik asansörlerle ilgili sponsorluk görüşmeleri devam etti. Piyasaların durumu da göz önünde bulundurularak, çoğunlukla yurtdışından ithal edilen hidrolik asansörlerin, ithal edilen firmalara ödenmesi gereken yüksek bir maliyeti olması sebebiyle, bu konuda henüz olumlu bir sonuç alamadık. Bu sebeple asansör firmalarıyla olan görüşmelerimize ağırlık vermekteyiz.

Gün sonunda Kitay Yapı ve Tav Grubu, çalışan ve yöneticileriyle bir iftar yemeğinde buluştuk. Engelleri Kaldır Hareketi olarak kendilerine varoluş amacımızı ve hedeflerimizi anlatarak, proje detaylarını paylaştığımız çok keyifli bir yemek geçirdik. Tişörtlerimizden hediye etmeyi de ihmal etmedik. Bu organizasyonu gerçekleştiren sevgili Atilla Yağcı’ya çok teşekkür ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder