Urban Age İstanbul yarışması kapsamında Engelleri Kaldır Hareketi şehir planlama ekibi tarafından gerçekleştirilen iyileştirme proje günlüğüdür.

25 Ekim 2009 Pazar

Renovatio İstanbul Projesine Arkitera Desteği

Çalışmalarımızı yürütürken, Urban Age İstanbul yarışmasının konu edildiği internet sitelerinin bir kısmında, Renovatio İstanbul projemiz de kendine yer buldu.Erişilebilirlik problemlerine dikkat çekmek adına sesimizin daha çok çıkar olması bizleri sevindiren gelişmelerden biriydi.

Bu anlamda yer aldığımız önemli mimari platformlardan biri; mimarlığın Türkiye’de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi ve mimari kalitenin çağdaş ülkeler seviyesine gelmesi için çalışmalarını sürdüren bağımsız bir mimarlık merkezi olan Arkitera idi. www.arkitera.com 'a haber olmakla başlayan sürecimiz işbirliğiyle devam etmekte.

Arkitera gibi alanında ilklere imza atmış bir mimarlık merkeziyle çalışarak engelli ulaşımına köklü çözümler getirmek, en önemli hedeflerimizden biri.

Engelleri Kaldır Hareketi olarak, Renovatio İstanbul projesinde ve bir sonraki adımımız olacak olan Renovatio University projemizde, Arkitera'dan sponsorluk bağlantılarının sağlanması konusunda destek alırken; ortak bir çalışma sonucu hayata geçirilecek olan, yeni yapılarda erişilebilirlik sorunlarına eğilmeyi mecbur kılacak bir sertifikasyon sistemiyle mimari ezberi bozmaya hazırlanıyoruz.

http://www.arkitera.com/h44730-engelleri-kaldir-hareketi-urban-age-award-istanbul-icin-kollari-sivadi.html

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tüm sorularımıza gereken cevapları bulduk Güzellik Merkezleri olarak bu bilgiler için size teşekkür ediyoruz.

Yorum Gönder